ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Vestiging Groningen staat niet stil

Groei
De vestiging in Groningen is nu ruim een half jaar open en er is veel gebeurd! Eerst zijn een aantal deelnemers vanuit Assen naar  Groningen verhuisd. Sindsdien groeit het aantal deelnemers gestaag. De open dag op 17 maart brengt dit proces in een stroomversnelling volgens medewerker Heleen Peschar: “De laatste tijd gaat het vliegensvlug. In korte tijd zijn we van 11 deelnemers gegroeid naar 21 en we zijn druk in gesprek met nog meer belangstellenden.”

Divers
In Groningen zijn twee vaste begeleiders, andere begeleiders uit Assen werken elk één dag in de week in Groningen. De deelnemers in Groningen hebben verschillende achtergronden. Zo zijn er onder andere mensen met de diagnose ASS, mensen met niet aangeboren hersenletsel, of  mensen die zijn vastgelopen -bijvoorbeeld op school- en ritme willen opdoen. Ook het werkniveau op ICT-gebied is heel divers. Er zitten ervaren programmeurs en 3D-ontwerpers, maar ook mensen met beginnersniveau.

Gezellige boel
Met al deze mensen is de sfeer goed. Heleen: “De nieuwe mensen hebben elkaar de afgelopen tijd wat beter leren kennen en dat kun je merken. In de pauzes is het een gezellige boel en dagelijks darten we met een groep of spelen we tafelvoetbal.”

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn