ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Stagiaire Julia

Hallo! Ik zal mij even kort voorstellen: Mijn naam is Julia en ik ben de nieuwe stagiaire van de locatie Groningen. ‘’Nieuw’’ kan je eigenlijk niet meer zeggen, want ik zit, nu je dit leest, in de zesde week van mijn stage. Ik ga tien maanden stage lopen bij Alétho. Vier dagen in de week, van maandag tot donderdag. Op vrijdag krijg ik online les of ga ik bezig voor school of stage.

Ik vind het tot nu toe super interessant om hier stage te lopen, ook al had ik hiervoor geen ervaring met ICT. Ik denk dat ik op dit gebied veel ga leren bij Alétho! Ik voel me hier in ieder geval al goed op mijn plek en vind vooral het contact met de deelnemers en uiteraard met de collega’s erg fijn.

Nog even kort wat over mijzelf: ik ben 22 jaar, woon in Bedum met mijn ouders en ik heb twee oudere zussen die inmiddels allebei net uit huis zijn gegaan. Ik doe de studie ‘Social Work’ aan de Hanze Hogeschool Groningen en zit nu in mijn derde jaar. Bij Alétho loop ik stage om uiteindelijk zorgbegeleider te worden.

Naast stage werk ik af en toe bij een kinderopvang, speel ik gitaar, lees ik boeken en spreek ik regelmatig af met vriendinnen en gaan we film kijken of spelletjes spelen.

Ik heb erg zin in dit jaar en ik ben benieuwd wat er op mijn pad komt bij Alétho!

Julia

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn