ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Goedemiddag!

Mijn naam is Karolina, ik ben 30 jaar oud en werk ongeveer 2 jaar met veel plezier bij Alétho.

Onlangs, in de maanden oktober en december 2020, heb ik de ECDL-examens behaald voor Microsoft Word (tekstverwerking) en Excel (tabellen en berekeningen) in een kantoor aan Peizerweg 97, Groningen. Het ECDL is een soort computerrijbewijs dat aantoont, dat een kandidaat zijn computervaardigheden goed onder de knie heeft.

Ik vond het erg leuk om me voor te bereiden op deze examens. Er was voor beide onderdelen een zeer handig en leerzaam boek op de boekenplank van Alétho van Visual Steps waaruit ik kon leren. Mijn plan van aanpak was, dat ik aan het eind van elk hoofdstuk een paar opdrachten zou gaan maken en ook een samenvatting zou maken per hoofdstuk. Op dit moment ben ik op weg naar het examen voor Access.

Naast dat ik met het leren voor deze examens bezig ben, werk ik op een creatieve manier en teken ik graag wat er in me opkomt of waar ik inspiratie uit haal met de programma’s Photoshop en Illustrator van Adobe. Onder mijn projecten valt: kaartjes maken, fotobewerking en opdrachtjes van andere mensen, zoals een poster bedenken voor een spelletjesavond.

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn