ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Escaperoomproject en meer …..

Karolina vertelt:

Dag iedereen,

De afgelopen weken werkte ik aan een Escaperoomproject mee, wat werd opgezet door Larbi en Johan. Het onderwerp van de Escaperoom is de Mayacultuur van Latijns-Amerika en het verhaal draait om de zoektocht naar een verdwenen archeoloog.

Mijn rol werd op een gegeven moment die van notulist tijdens vergaderingen, waarin puzzels en de aankleding van de escaperoom werden besproken. Vervolgens bedacht ik met begeleider Johan de verhaallijn. Momenteel houd ik me bezig met de concept-art voor ofwel de digitale Mayagame, ofwel de fysieke bouw van de escaperoom. Mijn plan is om de tekeningen in te scannen, naar mijn e-mailadres te verzenden en daarna met behulp van het programma Photoshop in te kleuren.

Ook valt onder mijn bezigheden het ontwerpen van kalenders (Photoshop) en van gelegenheidskaarten (Illustrator en Photoshop). Hieronder kunnen jullie enkele voorbeelden zien van mijn werk.

Wat ik ook erg leuk vind om te doen, is verhalen bedenken en schrijven. Sinds enkele jaren heb ik het idee om een boek te schrijven en de omslag ervan te ontwerpen. In Word heb ik reeds enkele hoofdstukken van mijn verhaal af. Maar het hier en daar bewerken of aanpassen kan natuurlijk altijd!

Karolina, Alétho Groningen

Is Alétho iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn