ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Deelnemer Dave aan het woord

Hoe ben je bij Alétho terechtgekomen?

Ik wil graag naar het REA College toe, om daar een ICT opleiding te volgen. Om dat mogelijk te maken wilde ik eerst zorgen dat ik een vast ritme heb. Alétho sloot aan bij mijn interesse, die ik heb voor de ICT en ze kwamen tijdens het kennismakingsgesprek flexibel over.

Wat doe je bij Alétho?
Bij Alétho verdiep ik mijn kennis van scripten en houd ik me bezig met het opzetten van het AD(Active Directory) en het beheer van de Windows Server. Ik heb al veel kennis over werken met de server en kan dat nu in de praktijk toepassen.

Hoe vind je het bij Alétho?

Echt geweldig, ik heb het naar mijn zin en heb leuke mensen om mij heen, waar ik het goed mee kan vinden. Ook de koffie is goed en ik leer hier veel. Ik doe wel eens mee met social-time, maar ik vind het ook vaak wel fijn om de laatste dingetjes nog even af te ronden en rustig af te sluiten.

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en opgegroeid in Limburg. Vijf jaar geleden ben ik naar Emmen en daarna Hoogeveen verhuisd. Sinds kort woon ik in Groningen.

Merk je veel verschil tussen het zuiden en noorden van Nederland?

Wat een groot verschil is tussen hier en Limburg is dat in Limburg de mensen elkaar op straat aanspreken en een praatje met elkaar maken, zonder elkaar te kennen. Hier is iedereen meer op zichzelf en vermijden veel mensen oogcontact. Ook lijken de mensen hier wat stugger en zijn ze meer kortaf. Wat ik het meest mis uit Limburg zijn de vlaaien. Als je bij iemand op bezoek gaat, of wanneer je bezoek krijgt, zorg je altijd dat er een vlaai is. De vlaaien hier zijn toch wel anders, de echte Limburgse smaak zit er niet in.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kijk ik vaak series of filmpjes op Youtube. Ook luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om te knutselen aan mijn computer en de server. Mensen helpen doe ik ook met veel plezier en koken is ook één van mijn hobby’s. Ik experimenteer graag in de keuken, een echte Nederlandse maaltijd maak ik zelden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn