ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Achter de computer vandaan, de sportzaal in!

Bij Alétho vinden we het belangrijk dat de ontwikkeling van onze deelnemers zo breed mogelijk is. Daarom richten we ons naast ICT-trainingen en werkervaring ook op ontwikkeling van sociale vaardigheden en op ontspanning en bewegen. In dit kader zijn we gestart met zaalvoetbal.

 

 
Eerste keer
Op maandag 30 januari staan we om 16:15 uur klaar om naar de sportzaal te lopen, die zich bevindt op twee minuten lopen van ‘De Werkwereld’. In de kleedkamer hangt een fijne en rustige sfeer, je merkt dat iedereen er zin in heeft! We doen een kort voorstelrondje, want er doen mensen mee van Alétho en Beeworkz. Als warming-up spelen we de bal wat rond voordat de partij begint. Meteen kun je verschil zien. De één heeft duidelijk een tijd niet gevoetbald, maar pakt het snel weer op, de ander zit er meteen goed in en weer een ander heeft nog nooit georganiseerd voetbal gespeeld. Het mooie is dat iedereen op zijn niveau prima kan meekomen in het geheel. De partij gaat mooi gelijk op qua score en het spel golft op en neer.

Lekker samen sporten
Vooraf hebben we afgesproken dat we gaan voor lekker bewegen en fair play. Dat gaat prima, het verloopt heel erg gezellig en sportief. Na een half uur nemen we een korte pauze en na de pauze gaat het gewoon weer verder. Prachtige acties en combinaties worden afgewisseld met hilarische momenten zoals het missen voor open doel. We spelen drie-tegen-drie waardoor van elk team steeds iemand kan uitrusten aan de kant en gezellig even praten. Na afloop weet niemand wat precies de eindstad is. We zijn moe en heel tevreden en we zijn het allemaal eens: dit gaan we vaker doen!

Elke week
Dus: Vanaf nu elke maandag van 16:30 uur tot 17:30 uur zaalvoetbal in de MFA in Assen Oost. Wil je meer weten, vraag het gerust aan een medewerker van Alétho of Beeworkz.

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn