ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Alétho en Bloei starten samenwerking

Bloei is maker van de BETERapp. Een mooie en innovatieve tool voor cliënten in de zorg om de regie in eigen handen te krijgen. Er wordt in de zorg veel over de cliënt geschreven en vastgelegd zonder dat dit met de cliënt en zijn netwerk wordt gedeeld. Met de BETERapp verandert dit radicaal! De cliënt legt informatie zelf vast en deelt deze met zijn hele zorgnetwerk. De cliënt staat hiermee centraal in het netwerk van dienstverlening om hem heen. Een netwerk dat beter geïnformeerd is en dus gerichter zorg kan leveren.

Alétho levert ICT dagbesteding en persoonlijke begeleiding. Alétho zet de BETERapp in bij de begeleiding van de deelnemers.
Onze deelnemers zijn goed thuis op het gebied van ICT en vormen daarom een kritische groep gebruikers. Ze hebben niet alleen baat bij de zorginhoudelijke voordelen van de BETERapp, maar daarnaast kunnen ze ook goede feedback geven over het gebruik van de app op het gebied van zowel techniek als gebruiksgemak.

We zijn blij dat we ook de ICT kennis en kunde van de deelnemers kunnen gaan inzetten binnen deze samenwerking. Alétho zal namelijk een testcentrum worden voor de BETERapp. De app moet op een grote verscheidenheid van mobiele apparaten met vele operating systeem varianten en versies kunnen werken. Dit gaan we bij Alétho, met onze deelnemers, testen.

We zijn erg enthousiast over deze geweldige samenwerking en zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan deze volgende stap op het gebied van E-Health!

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn