ICT dagbesteding & persoonlijke ontwikkeling

Alétho Assen tijdens Corona

Na een heel rumoerig jaar, naderen we het einde van 2020.

Het was een raar jaar, niemand heeft ooit zoiets meegemaakt, het begon normaal maar werd snel anders, met alles dat dicht moest. Maar alles werd later langzaam ook weer beter. Het was wel een moeilijke periode. Maar, in deze moeilijke periode, hebben we het toch goed vol weten te houden met elkaar!

Het was inderdaad lastig, en ik hoop dat mijn kaartjes (die ik naar Aletho heb gestuurd voor iedereen als steuntje in de rug in deze tijden) hebben geholpen met het volhouden in deze situatie, daar waren ze ook voor bedoeld! De reacties die ik kreeg omtrent mijn kaartjes waren zeer positief, bedankt daarvoor! Ik kreeg het idee (voor de kaartjes) toen ik op slack las dat sommigen het toch wel erg moeilijk vonden. Ik moest naar de winkel, daar zag ik een kaartje en heb ‘m gelijk meegenomen ook. Dat was de eerste, nu zijn we bij nummer vier beland. Ook zal Ik niet uitsluiten dat er meer volgen.

Maar gelukkig was Aletho zelf ook bezig om contact te houden met ons: bel-contact, slack, en vergeet niet het feit dat we vanuit huis bezig konden gaan! En samen hebben wij het volgehouden, nu zeg ik eerlijk: het is nog niet voorbij, we moeten voorzichtig blijven, maar zoals het nu gaat, gaat het goed.

Het is ook goed om iedereen weer in persoon te kunnen zien! Chatten via slack (ons chat programma) is niet hetzelfde als een praatje in de kantine (en dat heb ik wel gemist).
Gelukkig is de sociale tijd alweer een tijdje ”in-persoon”. Gelukkig maar, want het aller-beste is toch echt face-to-face, en niet via de computer. Via slack deden we skribbl (een teken& raad-spel).

Nu met de vakantie achter de rug, (voor zover we vakantie konden hebben) kunnen we weer met z’n allen d’r  tegenaan. Hopelijk heeft iedereen zijn of haar rust moment kunnen pakken!

Nu, met de situatie die (eerst verbeterde) weer aan het verslechteren is, is het onduidelijk wat de toekomst ons zal brengen, ik hoop dat de situatie snel zal verbeteren. En dat we ons kunnen focussen op 2021, een jaar dat wordt zoals wij hoopten dat 2020 zou worden: een goed jaar, vol met goede & leuke momenten voor onszelf, maar ook onze naasten.

Nick Sommeling, Assen.

Is ICT dagbesteding iets voor jou?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intake gesprek te plannen.

Aanmelden  
  • Facebook
  • LinkedIn